Skip to main content

Tuinkamers

Een tuinkamer is een dicht gebouwde terrasoverkapping. Het dichtbouwen van een overkapping kan met behulp van verschillende materialen:

Glazen schuifwanden type S20

Ons schuifwandsysteem is gemaakt van top kwaliteit afkomstig uit Duitsland. Het glas bestaat uit 10 mm. gehard veiligheidsglas en wordt altijd precies op breedte en hoogte gemaakt.
In de schuifwand zit een meeloopsysteem verwerkt zodat u niet ieder panelen apart hoeft te verschuiven.
In de voet van het glaspaneel zit een slotje verwerkt om de schuifwand af te sluiten. Door middel van de verschillende maten rails is bijna iedere opstelling mogelijk.

Aluminium schuifpuien type Slide-Cold

Onze aluminium schuifpuien zijn volledig tocht-dicht.
De panelen zijn standaard uitgerust met 6 mm. helder gelaagd veiligheidsglas. Tevens kunnen we er 20 mm. isolatieglas in verwerken.
Onze schuifsystemen worden altijd precies op maat gemaakt. Door middel van de verschillende maten rails is bijna iedere opstelling mogelijk. Voor het eenvoudig bedienen zit er een meeloop-systeem verwerkt in de profielen. Aan de buitenkant is de wand voorzien van een cilinderslot.
Zo kunt u gemakkelijk de tuinkamer afsluiten.

Aluminium ramen en deuren

Om uw terrasoverkapping te sluiten zijn onze aluminium ramen en deuren ideaal.
Het glas is standaard uitgevoerd met 8 mm. helder gelaagd veiligheidsglas. Maar ook 16 mm. isolatieglas is mogelijk. Om te ventileren kunnen we zelfs draai/kiepvleugels verwerken in de kozijnen.
Alles word op maat gemaakt en geheel naar smaak samengesteld. Liever geen glas tot onder? Een blind paneel is ook mogelijk.
De deuren zijn altijd uitgerust met een eenvoudig cilinderslot.

Zijwanden

Een zijkant van een overkapping kan worden dichtgemaakt door middel van aluminium of Douglas houten rabatdelen. Het aluminium is in de volgende standaard RAL-kleuren leverbaar:

  •    RAL 7016ST antraciet
  •    RAL 8014ST sepiabruin
  •    RAL 9006ST zilvergrijs
  •    RAL 9010 gebroken wit

Maar natuurlijk kunnen wij onze producten op ieder gewenste RAL-kleur leveren.

Tuinkamers van hoogwaardige kwaliteit zijn een prachtige toevoeging aan uw huis. Ze bieden niet alleen extra leefruimte, maar ook een plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Onze (niet geïsoleerde) tuinkamers zijn gemaakt van duurzame materialen en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen waardoor u kunt genieten van een prachtig uitzicht terwijl u beschermd bent tegen wind, regen en UV-straling..

Ons team van ervaren professionals begeleidt u graag bij het kiezen van de perfecte tuinkamer voor uw huis.

We zorgen voor een vakkundige installatie en bieden uitstekende service, zodat u jarenlang kunt genieten van uw hoogwaardige tuinkamer.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze tuinkamers van hoogwaardige kwaliteit uw leefruimte kunnen transformeren en uw buitenervaring kunnen verbeteren. We kijken ernaar uit om u te helpen bij het realiseren van uw droomtuinkamer!