Skip to main content

Buitenzonwering en rolluiken

Zonwering voor een terrasoverkapping

Als zonwering voor uw terrasoverkapping heeft u keuze uit 3 verschillende onderzonweringen zowel elektrisch als handmatig. Een elektrische bovenzonwering is ook mogelijk.

Ieder type zonwering heeft zijn eigen kleurmogelijkheden.

Buitenzonweringen zijn een geweldige toevoeging aan elk huis of bedrijfspand, omdat ze bescherming bieden tegen de zon en tegelijkertijd de privacy en het comfort verhogen. Graag geven we informatie en mogelijkheden over buitenzonweringen:

Zonneschermen

Zonneschermen zijn een populaire keuze voor buitenzonwering. Ze bestaan uit een stevig frame met een doek dat uitrolt om schaduw te creëren. Zonneschermen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en patronen, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw smaak en de stijl van uw woning past.

Ritz-Screens

Screens zijn een moderne en elegante optie voor buitenzonwering. Ze bestaan uit een strak geweven doek dat de zonnestralen filtert en tegelijkertijd het zicht naar buiten behoudt. Screens zijn verkrijgbaar in verschillende transparantieniveaus, zodat u kunt kiezen hoeveel licht u wilt binnenlaten. Mogelijk als zon/windwering voor in uw terrasoverkapping en als raamverduistering. Elektrische bediening met als optie Solar motorbediening.

Rolluiken

Bij Henry Janssen Terrasoverkappingen begrijpen we dat veiligheid, privacy en comfort belangrijke aspecten zijn voor zowel particulieren als bedrijven. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment hoogwaardige rolluiken die aan al uw wensen voldoen.

Ze bieden niet alleen een effectieve bescherming tegen inbraak en vandalisme, maar ook tegen ongewenst zonlicht, geluidsoverlast en extreme weersomstandigheden. Daarnaast zorgen rolluiken voor een verhoogde isolatie, waardoor u energie kunt besparen en uw interieur comfortabel kunt houden.

Onze rolluiken zijn ontworpen met het oog voor kwaliteit en functionaliteit. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen zoals aluminium en kunnen handmatig, via motorbediening of met Solar motor worden bediend. Met een breed scala aan kleuren en designs kunt u de rolluiken afstemmen op de stijl van uw woning of bedrijfspand. Zo voegt u niet alleen veiligheid en comfort toe, maar ook een vleugje elegantie.