Skip to main content

Kunststof kozijnen en deuren

Henry Janssen Terrasoverkappingen is ook gespecialiseerd in hoogwaardige kunststof en duurzame kozijnen.

Er is keuze uit diverse profielen van het merk Kömmerling K-Vision, voorzien van een stalen kern. We begrijpen dat het kiezen van de juiste kozijnen een belangrijke beslissing is voor zowel particulieren als bedrijven. Daarom bieden wij een breed scala aan stijlvolle en duurzame kunststof kozijnen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Onze kunststof kozijnen zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook energiezuinig en onderhoudsarm. Ze bieden uitstekende isolatie, waardoor u energiekosten kunt besparen en uw interieur comfortabel kunt houden. Bovendien zijn onze kozijnen bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor ze lang meegaan zonder dat er veel onderhoud nodig is.

Bij ons staat uw tevredenheid voorop. Ons team van ervaren professionals begeleidt u graag bij het kiezen van de juiste kunststof kozijnen die passen bij uw specifieke behoeften en budget. We zorgen voor een vakkundige installatie en bieden uitstekende service, zelfs na de aankoop.

Duurzame kunststof kozijnen van Henry Janssen Terrasoverkappingen:

  • Type glas: dubbel (HR++) of triple (HR+++)
  • Standaard massa kleur kunststof: wit (RAL 9016) of ivoor (RAL 9001)
  • Andere kleuren worden gemaakt door middel van een Renolit folie
  • Standaard hoekverbinding van stijlen is 45 graden, extra optie op houtlook verbinding
  • Ruime keuze in voordeuren
  • Voor ieder type kunststof of houten kozijn kunnen we vaste inzethorren leveren. Ook rol- of schuifhorren zijn mogelijk. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw huis past. Onze hordeuren zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken, en ze zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. Framewerk in verschillende standaardkleuren leverbaar. Tevens is het mogelijk om Petgaas (extra sterk, speciaal voor huisdieren) of pollengaas (tegen hooikoorts / allergieën) te verwerken in de horren.

Of u nu uw woning wilt renoveren of een nieuw project wilt starten, kunststof kozijnen zijn een uitstekende keuze.

Ze bieden niet alleen een moderne uitstraling, maar ook duurzaamheid en functionaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze kunststof kozijnen uw woning of bedrijfspand kunnen verbeteren.