Skip to main content

Terrasoverkappingen aluminium

Creëer een aantrekkelijke buitenruimte waar u kunt genieten van de frisse lucht terwijl u beschermd blijft tegen de elementen.

Onze aluminium terrasoverkappingen zijn niet alleen duurzaam en bestand tegen alle weersomstandigheden, maar bieden ook een eigentijds en strak ontwerp dat bij elke omgeving past. Met lichtgewicht materialen en hoogwaardige constructie zorgen onze terrasoverkappingen voor een langdurige oplossing met minimale onderhoudskosten.

Bij Henry Janssen Terrasoverkappingen worden onze aluminium terrasoverkappingen vervaardigd zijn met enkel A-kwaliteit poedercoat aluminium uit Duitsland. Elke overkapping is een canvas voor uw eigen smaak en kan eenvoudig (achteraf) uitgebreid worden met diverse accessoires.

Wat betreft dakbedekking bieden we hoogwaardige 16 mm polycarbonaatplaten in verschillende varianten:

  • Opaal;
  • Opaal zonwerend;
  • Transparant;
  • Transparant zonwerend.

Daarnaast hebben we 8 mm gelaagd veiligheidsglas in twee uitvoeringen:

  • Helder glas;
  • Melkglas.

U kunt kiezen tussen vierkante of halfronde staanders voor de ondersteuning van uw overkapping. En voor de final touch bieden we de optie van een extra kap over de goot, beschikbaar in zowel een halfronde als een klassieke uitstraling.

Bij Henry Janssen Terrasoverkappingen is bijna niets onmogelijk, omdat alles op maat gemaakt kan worden. Indien gewenst kunnen we een krachtenberekening meeleveren.

Zelfbouwpakketten

Met onze zelfbouwpakketten van overkappingen kunt u niet alleen geld besparen, maar ook trots zijn op uw eigen creatie. De eenvoudige en betaalbare pakketten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afmetingen, zodat u de overkapping kunt kiezen die het beste bij uw tuin en levensstijl past. Onze pakketten zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en kwaliteit en bevatten alle benodigde materialen.


Stel uw eigen overkapping geheel naar eigen smaak samen voor optimaal tuinplezier. De overkappingen zijn gemakkelijk uit te breiden met verschillende accessoires, ook achteraf!

Kleuren

Het aluminium is in de volgende standaard RAL-kleuren leverbaar (alle andere RAL kleuren op aanvraag):

  •  Gebroken wit (RAL 9010)
  •  Antraciet structuur (RAL 7016)
  •  Zilvergrijs structuur (RAL 9006)
  •  Sepiabruin structuur (RAL 8014)

Verlichting

U kunt kiezen voor verlichting in de draagbalken door middel van RVS spots in LED uitvoering. Door dimbare LED verlichting te plaatsen in uw overkapping behoudt u ’s avonds de sfeer en kunt u nog langer genieten in de avonden.

Accessoires

Al onze overkappingen zijn uit te breiden met glazen schuifwanden, schuifpuien, aluminium of houten rabatwanden en ieder type zonwering (zowel handmatig als elektrisch bediend). Ons schuifwandsysteem is gemaakt van top kwaliteit afkomstig uit Duitsland. Het type S20 glas bestaat uit 10 mm gehard veiligheidsglas en wordt altijd precies op maat gemaakt met een maximale hoogte van 2500 mm. Hierdoor kunnen wij onze schuifwanden ook monteren in een ander merk terrasoverkapping. In de schuifwand zit een meeloopsysteem verwerkt zodat u niet ieder panelen apart hoeft te verschuiven. In de voet van het glaspaneel zit zelfs een slotje verwerkt om de schuifwand af te sluiten. Door middel van de verschillende maten rails is bijna iedere opstelling mogelijk.

Op zoek naar iets unieks? Bezoek onze showroom en ontdek onze exclusieve lijn terrasoverkappingen. Ervaar de perfecte samensmelting van functionaliteit en esthetiek.