FOLGEN SIE UNS

Geänderte Öffnungszeiten

Wegen Weihnachten sind wir vom 19. Dezember bis 4. Januar geschlossen.
Wir wünschen Ihnen frohe Weihnachten und ein gutes neues Jahr!

Wichtiger Hinweis

Wir müssen alle Maßnahmen im Zusammenhang mit dem Corona-Virus ergreifen.
Unser Geschäft ist offen, aber wir müssen Folgendes beachten:
 
• Schütteln Sie nicht die Hand
• Halten Sie einen angemessenen Abstand ein
• Haben Sie einen Termin, aber haben Sie Beschwerden (Husten, Erkältung und Fieber)?
  Bitte verschieben Sie den Termin ...
• Vorbeugen ist besser als heilen.
 

Wilkommen bei Henry Janssen Terrassendächer und Renovierungen

Henry Janssen Terrasoverkappingen kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Henry Janssen Terrasoverkappingen, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Henry Janssen Terrasoverkappingen verstrekt.

De volgende persoonsgegevens worden bij het gebruik van het contactformulier verwerkt:

Uw voor- en achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Uw telefoonnummer
Uw mailadres

Waarom Henry Janssen Terrasoverkappingen deze gegevens nodig heeft

Henry Janssen Terrasoverkappingen verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan Henry Janssen Terrasoverkappingen uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht.

Hoe lang worden gegevens bewaard?

Henry Janssen Terrasoverkappingen bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt of een bestaande overeenkomst wordt beëindigd.

Worden uw gegevens gedeeld?

Henry Janssen Terrasoverkappingen verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Henry Janssen Terrasoverkappingen gebruikt Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers deze website gebruiken. Google heeft geen toestemming  de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten en de IP-adressen worden geanonimiseerd.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Henry Janssen Terrasoverkappingen. Henry Janssen Terrasoverkappingen zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op.